2009. szeptember 15., kedd

Komment kollekció

Hozzászólások Földes András, "Megfestette Diákhitelét, nem kellett fizetnie" című, kepgyar.blog.hu oldalon megjelent cikkére, mely a 2009. júniusában, az OctogonArt Galériában megrendezett kiállításunkkal foglalkozik. A cikkre érkezett 14 legkarakteresebb hozzászólást pólón jelenítettük meg. A kommentelők részére a saját üzenetüket tartalmazó pólót szívesen elküldjük.
A kollekció 2009. augusztusában bemutatásra került a stúdiós Éjszakai Átszálló c. kiállítássorozaton a Kortárs Képzőművészeti Intézetben, Dunaújvárosban. A kiállítás hívószava a "konspiráció" volt. Ezekkel a művekkel szerepeltünk ezen kívül: 01., 02., 03, 04., 05., stb...


Akinek van Facebook-os belépője itt talál még képeket a kiállításról.

4 megjegyzés:

 1. Sziasztok.
  Jó ötlet ez a kommentfelhasználás, és önálló műként értelmezés, és megtisztelő, hogy köztük szerepelhetek. (karvasz, nyilván.) Viszont az érdekelne, hogy ti hogyan értelmeztétek a hozzászólásom, mert így, környezetéből kiragadva eléggé úgy tűnik, mintha rólatok/nektek szólna, pedig nem ez a volt cél.
  Ha tényleg van rá lehetőség, akkor szívesen elkérném a pólót, jó emlék lenne, de tényleg csak akkor, ha nektek nem fontos, hogy meglegyen.
  Dani
  mail: d.karvasz@gmail.com
  http://karvasz.blog.hu

  VálaszTörlés
 2. Szevasz!

  Köszönjük a megjegyzésed, természetesen a kommentelőkre vonatkozva értelmeztük. Azért vettük a pólószövegek közé, mert nem akartuk demagóg módon csak a ránk nézve negatív üzeneteket használni.
  Természetesen a póló a Tiéd, a részleteket megbeszéljük levélben. Addig is mi a méreted?

  Üdv,
  Jano+Lilla

  VálaszTörlés
 3. hell o . örülök hogy megtaláltam titeket. tetszik amit látok a monitoron!!! jó jó jó
  és ami szuper az jó.

  VálaszTörlés
 4. Lilla, Janó, ez kurvajó!!! Puszi

  réka

  VálaszTörlés

 
Free counter and web stats